Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató
Az Ön által megadott adatokat a mézszállítás.hu kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki a mézszállítás.hu-tól kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

Az információk tulajdonjoga
Kijelentjük, hogy a mézszállítás.hu birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.mezszallitas.hu és www.mézszállítás.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén bírósági úton érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.

Az adatvédelemmel kapcsolatos adatok
A szolgáltató neve: Kiss Csabáné
A szolgáltató székhelye: 8000 Székesfehérvár, Agyag utca 33.
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: kissmeheszet89@gmail.com
A szolgáltató adószáma:
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve:
A szolgáltató telefonszáma: 06305321661
Adatvédelmi nyilvántartási száma: folyamatban
A szerződés nyelve: magyar

A tárhelyszolgáltató neve: DiMa.hu Kft.
A tárhelyszolgáltató Iroda címe: 4026 Debrecen, Honvéd u. 1/A 1/1.
A tárhelyszolgáltató Székhelye: 4026 Debrecen, Honvéd u. 1/A 1/1.